قبلاً خبر مشارکت مارتین در انتشار مجموعه داستانی با نام زنان خطرناک رو به اطلاعتون رسونده بودیم و گفتیم که جورج مارتین علاوه بر ویراستاری این مجموعه، خودش هم داستان کوتاهی با عنوان «شاهدخت و ملکه» در کتاب داره که به وقایع یکی از خونینترین نبردهای داخلی وستروس میپردازه. نبردی که از اون با نام «رقص اژدهایان» یاد میشه. این نبرد بین دو نفر از خاندان تارگرین و بر سر تصاحب تخت آهنین در ۱۷۰ سال قبل از شروع وقایع کتاب بازی تاج و تخت اتفاق میافته. حالا بعد از گذشت حدود یک هفته از انتشار این کتاب. میتونید اون رو اولین بار از سایت وینترفل دریافت کنید و به عمق نبردی که در اون چندین اژدها به جان هم میافتن برید و روایت مارتین از این داستان خوندنی رو دنبال کنید.
علاوه بر این، داستانهای دیگری درباره زنان خطرناک دیگری هم در این کتاب اومده. زمان این داستانها هم در مورد گذشته است و هم حال، وحتی آینده. در تصویر زیر میتونید نام تمام نویسندگان این داستانها رو ببینید و در ادامه اون این کتاب خوندنی رو در دو فرمت EPUB و PDF دریافت کنید.
داستان شاهدخت و ملکه از این کتاب ۷۸۴ صفحهای (نسخه چاپی) در برنامه آینده ترجمه سایت ما هم قرار داره و امیدوارم بتونیم با مشارکت مترجمین دیگه، داستانهای کوتاه نغمهای رو هم در کنار کتابهای اصلی و حتی همزمان با اون منتشر کنیم. حتماً نظر خودتون رو در مورد این کتاب با ما درمیون بذارید. فکر میکنید چرا مارتین به سراغ روایت این داستان از تاریخ وستروس رفته؟ در حالی که ما زنانی حتی خطرناکتر و تأثیرگذارتر از زنان این داستان رو در تاریخ وستروس داریم. کسانی مثل شاهزاده نایمریا.
این مارتین تو همه چی داره مشارکت میکنه نمیدونم کی وقت میکنه جلد۶ کتابو بنویسه
اصلا وقت میکنه چیزی بنویسه!!!
تشکر از بابت قرار دادن این مجموعه
حمید ROBB STARKنقل قول
ممنون بابت کتاب ولی من اگه دانلود کنم باز به دردم نمیخوره چون انگلیسیم خوب نیست که بخوام بخونم :(
پس اگه بتونین در آینده کتابو ترجمه کنین خیلی خوب میشه :D
فقط مترجماش از مترجمای کتاب سوم جدا باشه که تاخیر نیفته تو ترجمه کتاب اصلی!
میگم اسمشون چیه شاهدخت و ملکه؟
و این شاهدخت با ملکه میجنگه داستانش چجوریاست؟دو تا با هم میشن زنان خطرناک؟!
Shahryar Starkنقل قول
ماشالا استارکا همه سحر خیز ;)
داستان رو که نمیشه لو داد. باید خودتون بخونید. من اینجا اعلام میکنم هر کس که دوست داره بیاد و برای به عهده گرفتن ترجمه این داستان اعلام آمادگی کنه
م.م.استارکنقل قول
اخ مرسی :D این ۲ تا کتاب قبلی رو هم مثل دانک و اگ کمیک می تونید pdf اشو پیدا کنید بذارید؟ خودم که نتونستم :?
شکوفهنقل قول
به نظر من الان وقت ترجمه این نیست. اول باید به جلد ۵ و دانک ۳ برسیم تا این داستان معنا پیدا کنه.
ضمن اینکه حجمش از دانک و اگ جلد ۱ و ۲ بیشتره!
نریماننقل قول
دانک و اگ رو که تو سایت خودمون به صورت PDF داریم. کمیک رو هم میشه به صورت PDF درآورد. اما ساخت و آپلودش یه خورده زمان میبره. در اولین فرصت بتونم این کار رو میکنم.
دیگه وقتی نریمان میگه وقتش نیست، یعنی وقتش نیست :roll:
راستی چه خبر از ترجمه دانک و اگ؟ ;)
م.م.استارکنقل قول
بابا کـــــــــــــارت درسته :))
مانوئلنقل قول
ممنون
این مارتین آخرشم نغمه رو تموم نمی کنه و می میره ما هم می مونیم تو خماری
من که میگم تا نغمه تموم نشده سراغ کتابای جانبی نریم :?
لیدی آریاننقل قول
تو ولایت شما ساعت ۱۰ سحره!!!؟
Masoodنقل قول
مسعود جان برای کامنت ناشتا گذاشتن تو سایت بله ۱۰ هم صبح حساب میشه. وگرنه این استارک حقیر که هر روز ۴:۴۵ صبح بیدار میشه
م.م.استارکنقل قول
استارک جان کلا بی خیال ترجمه دانک و اگ شدی دیگه؟
ما رم که یادت رفت
ولی خدایی این سایت خیلی خوبه
مبارک باشه! ( با این که خیلی گذشته ولی دوباره میگم!)
Lord Jj Starkنقل قول
دادا شما کلا دیر به دیر میای……..ترجمه ها در جریانه و قطع نشده فقط اولویت با کتاب اصلی و گروه با وجود تلاش بسیار زیاد دوستان، از کمبود ویراستار رنج میبره…….. فربان شما سایت واسه خودتونه!(با اینکه قبلا هم گفتیم ولی دوباره میگیم!)
Raegar Targeryanنقل قول
استارک جان بابت خبر ممنون
عجب اسم باحالی داره این کتاب این جاذبه خورشید آدمو میکشه که بخونیش :mrgreen:
رضانقل قول
مارتینو دارو دستشم می دونن چه اسمی بزارن که ملت جذب بشن ;)
لیدی آریاننقل قول
شما سلطانی
منم آخه خیر سرم تو وبلاگ یه ۵ تا پست و ۲ تا مقاله (هر چند زپرتی داشتم و این جا رو هم هر روز چک میکنم و آخرین بار ماجرای کتاب دانک و اگ رو ۶ ماه پیش از استارک پرسیدم و ایشون هم که گفتن کار به آروی میره جلو
منم فکر کردم بعد این همه مدت یه ۱۰ صفحه که ترجمه ولی دیدم هر چی میگذره هیچی نمیاد و منم گفتم یه سوال کنم!
به هر صورت… :roll: :arrow: 8)
Lord Jj Starkنقل قول